AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ortasında kaya görmek

Kahve falında deniz ortasında kaya görmek

Kahve falında deniz ortasında kaya görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, iş için gurbete gidileceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ortasında kaya gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalardan kaçmak zor olsa da, bazı bedeller ödetebileceğini unutmadan hareket etmekte fayda var.

Kahve falında deniz ortasında kaya görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin ortasında kaya görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında evini denizin ortasında görmek esenlik içinde olacağına, muradın olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında yüzmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine yorulur.

Kahve falında denizin ortasında olmak çok kötü durumlara düşüleceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin ortasında gemi görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına işaret eder.

Kahve falında denizin ortasında kale görmek borçlanacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin ortadan ayrıldığını görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir