AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin ortasında yüzmek

Kahve falında denizin ortasında yüzmek

Kahve falında denizin ortasında yüzmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında denizin ortasında yüzmek gördüyseniz:

  • Ortamı netleştirebilmek için doğru sorular sormak veya doğru cevaplar vermek gerekebilir.

Kahve falında denizin ortasında yüzmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına işarettir.

Kahve falında denizin ortasında kaldığını görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin ortadan ayrıldığını görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında deniz ortasında kalmak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine işaret eder.

Kahve falında denizin ortasına ev yapmak aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında kaya görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ortasında yol görmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında denizin ortasında ev görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir