AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ortasında kalmak

Kahve falında deniz ortasında kalmak

Kahve falında deniz ortasında kalmak kendisini ailesine vereceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında deniz ortasında kalmak gördüyseniz:

  • Kazanacağınız tecrübeler yaşam tarzınızda değişiklik yapmanıza yardım edecek fikirler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında denizin ortasında kaldığını görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine yorulur.

Kahve falında deniz ortasında kalmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki denizin ortasında kalmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında kalmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında mahsur kalmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun ortasında kalmak hedeflerin gerçekleşeceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında savasin ortasinda kalmak sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında savaş ortasında kalmak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir