AnaSayfa / Genel / Kahve falında savasin ortasinda kalmak

Kahve falında savasin ortasinda kalmak

Kahve falında savasin ortasinda kalmak hidayete ereceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, tüm sorunlarının biteceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, kötü günlerin biteceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında savasin ortasinda kalmak gördüyseniz:

  • Umulmadık kanallardan maddi gelirler söz konusu olabilir.

Kahve falında savasin ortasinda kalmak sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalet eder.

Kahve falında savasa girmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında düsmanla savasmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işarettir.

Kahve falında ateşin ortasında kalmak kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında trafiğin ortasında kalmak kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yolun ortasında kalmak uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yangın ortasında kalmak övgü dolu sözler duyacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında iki denizin ortasında kalmak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir