AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun ortasında kalmak

Kahve falında suyun ortasında kalmak

Kahve falında suyun ortasında kalmak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, ailesinden hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında suyun ortasında kalmak gördüyseniz:

  • İstemiyorsanız, istemediğinizi açıkça belirtmeniz gerekebilir.

Kahve falında suyun ortasında kalmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, iş kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin ortasında kalmak kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, neşe içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında iki denizin ortasında kalmak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, ölümcül hastalıklara işaret alamet eder.

Kahve falında selin ortasında kalmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolun ortasında kalmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trafiğin ortasında kalmak her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına alamet eder.

Kahve falında ateşin ortasında kalmak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında deniz ortasında kalmak kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir