AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin ortasında kaldığını görmek

Kahve falında denizin ortasında kaldığını görmek

Kahve falında denizin ortasında kaldığını görmek rahatlık içinde yaşayacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında denizin ortasında kaldığını gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar huzurunuzu bozabilir.

Kahve falında iki denizin ortasında kalmak şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine inanılır.

Kahve falında denizin ortasında kalmak işlerinin bir anda bozulacağına, karanlıkların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında kaldığını görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında denizin ortasında mahsur kalmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz ortasında kalmak yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, bir takım sorunlar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çatışmanın ortasında kalmak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında okyanusun ortasında kalmak büyük borçların altında ezileceğine, gelişeceğine rivayet eder.

Kahve falında ateşin ortasında kalmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir