AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki denizin ortasında kalmak

Kahve falında iki denizin ortasında kalmak

Kahve falında iki denizin ortasında kalmak eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, hak yolundan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki denizin ortasında kalmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizde taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında deniz ortasında kalmak umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında denizin ortasında kalmak kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında denizin ortasında kaldığını görmek bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki denizin ortasında kalmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin ortasında mahsur kalmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, maddi gücünü yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş ortasında kalmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yolun ortasında kalmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ortada kalmak dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir