AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini abdest alırken görmek

Kahve falında ölmüş birini abdest alırken görmek

Kahve falında ölmüş birini abdest alırken görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, gergin olacağına, yüksek bir makamı olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birini abdest alırken gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki ya da karşınızdaki kişiler sizin bazı şeyleri anladığınızın farkında değiller, bunu yararınıza kullanabilirsiniz.

Kahve falında abdest alıp namaza durmak dünya malı edineceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında abdest almayı görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, büyük kazanç sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında abdest almadan namaz kılmak yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında boy abdesti almaya çalışmak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına inanılır.

Kahve falında abdest alıp namaz kıldığını görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında abdest almaya niyet etmek bilgiyle donanacağına, geçim kaygısı duymayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alıp namaz kılmamak girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alıp namaza hazırlanmak verdiği sözleri yerine getireceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir