AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumu kazmak

Kahve falında kumu kazmak

Kahve falında kumu kazmak üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, heveslerinin de azalacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, kişinin muradına ereceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine işarettir.

Kahve falında kumu kazmak gördüyseniz:

  • Belli konularda yardım almak üzeresiniz.

Kahve falında deniz kumu kazmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, ne yapacağını şaşıracağına rivayet eder.

Kahve falında kumu kazmak tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında kum kazmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına inanılır.

Kahve falında mezar kazmak kemik görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inşaat temeli kazmak sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kuyu kazmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin bahçesini kazmak malının artmasını sağlayacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içine mezar kazmak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir