AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarından geçmek

Kahve falında deniz kenarından geçmek

Kahve falında deniz kenarından geçmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, birikmiş parasının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarından geçmek gördüyseniz:

  • Tahmin etmediğiniz bir kişiden mektup veya telefon alırsanız sakın şaşırmayın.

Kahve falında deniz kenarından geçmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumun kenarından arabayla geçmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarından geçmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumun kenarından geçmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, daha kötü günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dere kenarından geçmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık kenarından geçmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında denizin kenarında ev görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kendi işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında taş toplamak imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir