AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden altın çıkarmak

Kahve falında denizden altın çıkarmak

Kahve falında denizden altın çıkarmak yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işinde zarar edeceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizden altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Kahve falında deniz dibinden altın çıkarmak saygınlığını yitireceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işarettir.

Kahve falında denizden altın çıkarmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında denizin içinden altın çıkarmak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında toprağı kazıp altın çıkarmak neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerin altından altın çıkarmak sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında toprak altından patates çıkarmak iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprak altından insan çıkarmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvardan altın çıkarmak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir