AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz dalgası altında kalmak

Kahve falında deniz dalgası altında kalmak

Kahve falında deniz dalgası altında kalmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet eder.

Kahve falında deniz dalgası altında kalmak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye veya yönlendirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında deniz dalgası altında kalmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz dalgalarının altında kalmak zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında deniz dalgasının altında kalmak halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında dalgaların altında kalmak küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işarettir.

Kahve falında dev dalgaların altında kalmak varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında dalga altında kalmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında dalganın altında kalmak sıkıntılarından arınacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalar altında kalmak imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir