AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgaların altında kalmak

Kahve falında dalgaların altında kalmak

Kahve falında dalgaların altında kalmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine rivayet eder.

Kahve falında dalgaların altında kalmak gördüyseniz:

  • Kadınlar hakkında yanlış düşüncelere eğilimlisiniz.

Kahve falında dalgalar altında kalmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalganın altında kalmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulur.

Kahve falında dev dalganın altında kalmak bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz dalgası altında kalmak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında dalgaların altında kalmak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalga altında kalmak hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalettir.

Kahve falında deniz dalgalarının altında kalmak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, daha kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dev dalgaların altında kalmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir