AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalga altında kalmak

Kahve falında dalga altında kalmak

Kahve falında dalga altında kalmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında dalga altında kalmak gördüyseniz:

  • Maddi veya hukuki konularla ilgili endişelerinizi bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında dalgaların altında kalmak kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dalganın altında kalmak geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz dalgasının altında kalmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına delalettir.

Kahve falında dalga altında kalmak sıkıntılarından kurtulacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalar altında kalmak onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz dalgalarının altında kalmak artık kötü günler yaşamayacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında deniz dalgası altında kalmak el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinden de geri kalacağına delalet eder.

Kahve falında dev dalgaların altında kalmak darlanacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir