AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalganın altında kalmak

Kahve falında dalganın altında kalmak

Kahve falında dalganın altında kalmak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında dalganın altında kalmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler olabilir.

Kahve falında deniz dalgası altında kalmak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında dalga altında kalmak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz dalgasının altında kalmak şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dev dalgaların altında kalmak yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalar altında kalmak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında dalgaların altında kalmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında dalganın altında kalmak uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya inanılır.

Kahve falında deniz dalgalarının altında kalmak iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir