AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun denizde boğulduğunu görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, zamandan da kar edeceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, işinde de hep başarılı olacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, maddi imkânlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda, esnek davranmadığınız için çok pişman olabilirsiniz.

Kahve falında kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun denizde boğulduğunu görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde çocuğunun boğulduğunu görmek muradına eremeyeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu denizde boğulurken görmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu denizde boğulduğunu görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında denizde çocuğun boğulduğunu görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında denizde bir çocuğun boğulduğunu görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine delalettir.

Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir