AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgali denizde boğulmak

Kahve falında dalgali denizde boğulmak

Kahve falında dalgali denizde boğulmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dalgali denizde boğulmak gördüyseniz:

  • Karalarınızı kendiniz vermelisiniz.

Kahve falında dalgali denizde boğulmak çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, zaman bulmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalarda boğulmak dini inançların güçleneceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında dalgada boğulduğunu görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulur.

Kahve falında dalgada boğulmak insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında dalgali denize düşmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında denizde dalgaya kapılmak eline geçen malları tutamayacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye inanılır.

Kahve falında denizde çok dalga görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz dalgasında kaybolmak kişinin yaşamının değişeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir