AnaSayfa / Genel / Kahve falında ampul yakmak

Kahve falında ampul yakmak

Kahve falında ampul yakmak her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, uzun uzun dalıp gideceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ampul yakmak gördüyseniz:

  • Sizi cezp etmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ampul yakmak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine inanılır.

Kahve falında küçük ampul görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kırık ampul görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ampul söndürmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz ampul görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, büyük kazançlar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ampul ışığı görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında sönük ampul görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ampul değiştirmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, moralinin yükseleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir