AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık ampul görmek

Kahve falında kırık ampul görmek

Kahve falında kırık ampul görmek çok kolay bir hayatı olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık ampul gördüyseniz:

  • Maddi bir konu, bir anlaşma veya sağlıkla ilgili bir gelişme sizi zayıf düşürebilir.

Kahve falında kırık ampul görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına tabir olunur.

Kahve falında ampul patladığını görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında ampul söndürmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında yanan ampul görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ampul takmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, dua alacağına işarettir.

Kahve falında ampul ışığı görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına inanılır.

Kahve falında ampul yemek konforundan da ödün vereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında ampul görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir