AnaSayfa / Genel / Kahve falında ampul değiştirmek

Kahve falında ampul değiştirmek

Kahve falında ampul değiştirmek ne yapacağını şaşıracağına, kendini her konuda geliştireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, şansının döneceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ampul değiştirmek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında ampul değiştirmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ampul yakmak kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında ampul söndürmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ampul kırmak sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında yanan ampul görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ampulün patladığını görmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına delalettir.

Kahve falında ampul takmak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına alamet eder.

Kahve falında sönük ampul görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir