AnaSayfa / Genel / Kahve falında ampul söndürmek

Kahve falında ampul söndürmek

Kahve falında ampul söndürmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ampul söndürmek gördüyseniz:

  • Bilginizi arttıracak seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında ampul söndürmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ampul ışığı görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ampulün patladığını görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ampul takmak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, işlerin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük ampul görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine işarettir.

Kahve falında ampul ışık görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kırık ampul görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sönük ampul görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir