AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ampul görmek

Kahve falında beyaz ampul görmek

Kahve falında beyaz ampul görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ampul gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip veya sizin gibi düşünen kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında beyaz ampul görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine delalet eder.

Kahve falında parlak ampul görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık ampul görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sönük ampul görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, muradının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ampul takmak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ampul ışığı görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ampul söndürmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında ampul kırmak içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, birlikte bazı işler yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir