AnaSayfa / Genel / Kahve falında ampul takmak

Kahve falında ampul takmak

Kahve falında ampul takmak huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ampul takmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız veya iş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ampul takmak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ampul kırmak toparlanacağına, kendine geleceğine, günahların af olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ampul görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalettir.

Kahve falında ampul patladığını görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ampul söndürmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulur.

Kahve falında yanan ampul görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sönük ampul görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ampul çıkarmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir