AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan ampul görmek

Kahve falında yanan ampul görmek

Kahve falında yanan ampul görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan ampul gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza düzen getirmeniz karlı değişimlerin yolunu açabilir.

Kahve falında yanan ampul görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına delalettir.

Kahve falında ampul takmak nefsine uyacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ampul görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına işarettir.

Kahve falında ampul değiştirmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ampul kırmak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ampul patladığını görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına tabir olunur.

Kahve falında ampul ışığı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ampulün patladığını görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir