AnaSayfa / Genel / Kahve falında ampul çıkarmak

Kahve falında ampul çıkarmak

Kahve falında ampul çıkarmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına delalet eder.

Kahve falında ampul çıkarmak gördüyseniz:

  • Yavaş ilerlemekte fayda var.

Kahve falında ampul çıkarmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sönük ampul görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, yeni işler alacağına işarettir.

Kahve falında küçük ampul görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, işinin de hep yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ampul ışığı görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, günahların da affolacağına tabir olunur.

Kahve falında ampul görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ampul yakmak büyük başarılara işlere imza atılacağına, fakirlikten kurtulmaya alamet eder.

Kahve falında ampul kırmak masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ampul ışık görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir