AnaSayfa / Genel / Kahve falında demirden anahtar görmek

Kahve falında demirden anahtar görmek

Kahve falında demirden anahtar görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına rivayet eder.

Kahve falında demirden anahtar gördüyseniz:

  • Herkes neyi niye söylediğinin veya yaptığının farkında olabilir ya da kendi düşüncelerinin doğruluğu konusunda ısrar edebilirler.

Kahve falında demir anahtar görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında demirden anahtar görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak sıkılacağı bir haber almaya, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açılan demir kapı görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, başarısızlığa düşüleceğine yorulur.

Kahve falında inşaat demirleri görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, kendisine kızacağına rivayet eder.

Kahve falında demir atmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında tren ve demiryolu görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, yapılan ahlaksız davranışlara yorulmaktadır.

Kahve falında demir balta görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir