AnaSayfa / Genel / Kahve falında tren ve demiryolu görmek

Kahve falında tren ve demiryolu görmek

Kahve falında tren ve demiryolu görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tren ve demiryolu gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalısınız.

Kahve falında tren ve demiryolu görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında demiryolu ve tren görmek ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kömürlü tren görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tren bileti almak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, büyük özgüven kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah trene binmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına inanılır.

Kahve falında bebekle trene binmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında treni görmek insanlarla tartışacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında yük treni görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, adının her yerde geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir