AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir anahtar görmek

Kahve falında demir anahtar görmek

Kahve falında demir anahtar görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendi bildiğini okuyacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir anahtar gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor diyaloglar söz konusu olabilir.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalettir.

Kahve falında demirden anahtar görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında demir anahtar görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kağıt para ve demir para görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine rivayet eder.

Kahve falında demir para düşürmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızgın demir görmek kendisine olan güveninin azalacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz demir görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında demirlik görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir