AnaSayfa / Genel / Kahve falında metal zincir görmek

Kahve falında metal zincir görmek

Kahve falında metal zincir görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, üzgün olacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında metal zincir gördüyseniz:

  • Girişimci olmanızda fayda var.

Kahve falında metal zincir görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında metal parçası görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı metal para görmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında metal saat görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında metal kol saati görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında metal yüzük takmak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında metal kepçe görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında metal çatal kaşık görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, işlerin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir