AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir yediğini görmek

Kahve falında demir yediğini görmek

Kahve falında demir yediğini görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında demir yediğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının ya da çevrenizde meydana gelen değişikliklerin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında demir yediğini görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir merdiven görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında demirden karyola görmek alanında marka bir isim olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına inanılır.

Kahve falında demir kapı yaptırmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında elinde demir görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir işlemek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir kapı kapatmak engellerin aşılacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir