AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir para calmak

Kahve falında demir para calmak

Kahve falında demir para calmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine delalet eder.

Kahve falında demir para calmak gördüyseniz:

  • Düşüncesizce yaptığınız veya çevrenize yenilikleri kanıtlama eğiliminiz nediniyle yaptığınız yatırımlardan para kaybına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında yerde demir para bulmak sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında bir avuç demir para görmek güzel davetler alacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizden demir para toplamak yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında demir para calmak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eski demir para görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan demir para toplamak işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında demir para dağıtmak kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında demir para harcamak eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir