AnaSayfa / Genel / Kahve falında demirden yüzük görmek

Kahve falında demirden yüzük görmek

Kahve falında demirden yüzük görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, eline büyük paralar geçeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında demirden yüzük gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla bazı aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında demirden yüzük görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir yüzük takmak rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, çalışmaları kötüleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında demir yüzük görmek esenlik bulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz demir görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir balta görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında demir kaşık kırmak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında toprağa demir çakmak ruhunun da şifaya kavuşacağına, canını sıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük demir kapı görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir