AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşıkla bal yemek

Kahve falında kaşıkla bal yemek

Kahve falında kaşıkla bal yemek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, çaresiz hallere düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kaşıkla bal yemek gördüyseniz:

  • Gerçekler tartışmaların önüne geçebilir.

Kahve falında bir kaşık bal yemek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, farklı şeyler deneyeceğine delalettir.

Kahve falında kaşık kaşık bal yemek huzurun bozulacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla bal yemek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kaşıkla dondurma yemek ulvi kimse haline geleceğine, sıkıntılarına ortak olacağına delalet eder.

Kahve falında kaşık kaşık pilav yemek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, adının her yerde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kaşıkla yemek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek dileklerin gerçekleşeceğine, ufkunun açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşıkla pasta yemek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir