AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kaşık görmek

Kahve falında demir kaşık görmek

Kahve falında demir kaşık görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, sevdiğine kavuşacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir kaşık gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi ya da yaptıklarınızı herkese göstermek zorunda değilsiniz.

Kahve falında demir kaşık yemek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işarettir.

Kahve falında demir kaşık kırmak üçüncü gözünün açılacağına, engel tanımayan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında demir kaşık görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında demir kaşık çatal görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine işaret eder.

Kahve falında kaşık dağıtmak işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok kaşık görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında çatal kaşık temizlemek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında kepçe kaşık görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir