AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkudan kapı kilitlemek

Kahve falında korkudan kapı kilitlemek

Kahve falında korkudan kapı kilitlemek onlarla dayanışma içinde olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, planların aksayacağına işarettir.

Kahve falında korkudan kapı kilitlemek gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında korkudan kapı kilitlemek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet eder.

Kahve falında korkup kapı kilitlemek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açık kapıyı kilitlemek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında kapıyı kilitlemek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odanın kapısını kilitlemek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında oda kapısını kilitlemek büyük kayıplara uğrayacağına, yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını kilitlemek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında kapıyı kilitlediğini görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir