AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan demir çıkarmak

Kahve falında topraktan demir çıkarmak

Kahve falında topraktan demir çıkarmak zor zamanların biteceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında topraktan demir çıkarmak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen veya size sunulan yeni fikirlerin mantıklı veya uygulanabilir olup olmadığından emin olmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında topraktan demir çıkarmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ağızdan demir çıkarmak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına işarettir.

Kahve falında topraktan demir para toplamak sorunlarına da çözümler bulacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında toprakta demir para bulmak karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa demir çakmak sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında topraktan turp çıkarmak işlerin çığırından çıkacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında topraktan bebek çıkarmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında topraktan altın çıkarmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir