AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir çakmak görmek

Kahve falında demir çakmak görmek

Kahve falında demir çakmak görmek işlerin devam edeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına yorulur.

Kahve falında demir çakmak gördüyseniz:

  • Haberin ardından bir buluşma gelebilir.

Kahve falında demir çakmak görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir çakmak huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işaret eder.

Kahve falında toprağa demir çakmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında mavi çakmak görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çakmak toplamak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında at nalı çakmak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çakmakla sigara yakmak çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında çakmaklar görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir