AnaSayfa / Genel / Kahve falında çakmaklar görmek

Kahve falında çakmaklar görmek

Kahve falında çakmaklar görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında çakmaklar gördüyseniz:

  • Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz.

Kahve falında çakmakla ocak yakmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta çakmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında çakmak doldurmak mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere kazık çakmak yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına işaret eder.

Kahve falında çakmak satın almak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çakmağa gaz doldurmak işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hediye çakmak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sigara ve çakmak görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, ün sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir