AnaSayfa / Genel / Kahve falında çakmak toplamak

Kahve falında çakmak toplamak

Kahve falında çakmak toplamak böylece daha büyük adımlar atılacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, sorunların biteceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çakmak toplamak gördüyseniz:

  • Alışverişlerde kazançlısınız.

Kahve falında çakmak toplamak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine işaret eder.

Kahve falında altın çakmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hakkını yedirtmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta çakmak yakmak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına alamet eder.

Kahve falında çakmak çaktığını görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çakmak taşı görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı çakmak görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk çakmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında sigara ve çakmak mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir