AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa demir çakmak

Kahve falında toprağa demir çakmak

Kahve falında toprağa demir çakmak kalbini tekrar hayata açacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, hak yoluna döneceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında toprağa demir çakmak gördüyseniz:

  • Stresten ya da stresli kişilerden uzak durun.

Kahve falında toprağa demir çakmak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında demir çakmak karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında demir çakmak görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa kazık çakmak mutluluğundan olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında toprakta demir para bulmak ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında topraktan demir çıkarmak sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan demir para toplamak hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş çakmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir