AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir bağlamak

Kahve falında demir bağlamak

Kahve falında demir bağlamak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir bağlamak gördüyseniz:

  • İyi gitmeyen şeyler varsa, ısrarla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Kahve falında demir bağlamak kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında altını bağlamak keyfin kaçacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poşet bağlamak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, maddi gücünün eksileceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı bağcığını bağlamak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işarettir.

Kahve falında tülbent bağlamak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında köpeği bağlamak bütçesinin genişleyeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini iple bağlamak çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında yeşil şal bağlamak keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir