AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeği bağlamak

Kahve falında köpeği bağlamak

Kahve falında köpeği bağlamak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, makamını kaybedeceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında köpeği bağlamak gördüyseniz:

  • Hakkınızdaki dedikodular artabilir.

Kahve falında kapıya köpek bağlamak fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında köpek bağlamak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında köpeği bağladığını görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeği bağlamak zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin ağzını bağlamak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına yorulur.

Kahve falında asker botu bağlamak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalettir.

Kahve falında dilek ağacına bez bağlamak uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kuşak bağlamak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir