AnaSayfa / Genel / Kahve falında tülbent bağlamak

Kahve falında tülbent bağlamak

Kahve falında tülbent bağlamak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, yüksek mertebeye geleceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında tülbent bağlamak gördüyseniz:

  • Sırlarınız açığa çıkabilir ya da sırlarınızı paylaştığınız kişiler sizde huzursuzluk yaratabilir.

Kahve falında tülbent bağlamak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı tülbent bağlamak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tülbent bağlamak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başına tülbent bağlamak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tülbent görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz tülbent almak trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tülbentli kadın görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir