AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir ayakkabı giymek

Kahve falında demir ayakkabı giymek

Kahve falında demir ayakkabı giymek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine alamet eder.

Kahve falında demir ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletin.

Kahve falında demir ayakkabı giymek kısmetlerinin ve şansının artacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında demir ayakkabı görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sandalet ayakkabı giymek harama göz dikmeyeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ayağına ayakkabı giymek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başka ayakkabı giymek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın renkli ayakkabı giymek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir ayakkabı giymek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babanın ayakkabısını giymek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir