AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalet ayakkabı giymek

Kahve falında sandalet ayakkabı giymek

Kahve falında sandalet ayakkabı giymek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında sandalet ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Hangisinde kendinizi gösterebilecekseniz o yöne ilerlemelisiniz.

Kahve falında sandalet ayakkabı giymek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah sandalet giymek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına işarettir.

Kahve falında pembe sandalet giymek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz sandalet giymek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sandalet giydiğini görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sandalet denemek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına işarettir.

Kahve falında siyah sandalet görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil sandalet görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, saygınlığa işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir