Kahve falında demirlik görmek

Kahve falında demirlik görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında demirlik gördüyseniz:

  • Sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Kahve falında demir kırmak yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açılan demir kapı görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında çok demir görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine inanılır.

Kahve falında demir para calmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında demir yüzük takmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında demir testeresi görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir asa görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında demir somya görmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir