AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızgın demir görmek

Kahve falında kızgın demir görmek

Kahve falında kızgın demir görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızgın demir gördüyseniz:

  • Israrla ilerleme kaydetmeyen veya inatçı durum ya da kişilerde hareketlilik başlayabilir.

Kahve falında kızgın demir görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini kızgın görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kızgın görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine alamet eder.

Kahve falında kızgın kedi görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında kızgın yağ dökmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet eder.

Kahve falında kızgın balık görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kızgın görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, kendisini ona adayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızgın olmak ruhlarına mevlit okutacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir