AnaSayfa / Genel / Kahve falında deliye para vermek

Kahve falında deliye para vermek

Kahve falında deliye para vermek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deliye para vermek gördüyseniz:

  • Fazla konuşmanız yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Kahve falında deliye para vermek yeni bir ortaklık kurulacağına, varolan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında delinmiş para görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında deliden para almak hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında delinmiş ayakkabı görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorabın delindiğini görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında boğazının delindiğini görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında deli gömleği giymek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eli delinmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir