AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorabın delindiğini görmek

Kahve falında çorabın delindiğini görmek

Kahve falında çorabın delindiğini görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, rızkın artacağına, hayırlı işler yapacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorabın delindiğini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır sizi hayranlıkla izleyen kişiler fikirlerinizi dinlemekten memnun olacaklardır.

Kahve falında delinmiş çorap görmek aşık olacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorabın delindiğini görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deli tarafından dövülmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, hakkını yedirtmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin deli olduğunu görmek başarısının düşeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünün delindiğini görmek borçlarını bitireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini delirmiş olarak görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, cesaretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında deli görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında ozon tabakasının delindiğini görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir