AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazının delindiğini görmek

Kahve falında boğazının delindiğini görmek

Kahve falında boğazının delindiğini görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, şansının ve bahtının açık olacağına inanılır.

Kahve falında boğazının delindiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı akıllı şekilde ortaya koymanız bazı kişilerle iş birliği için olanak sağlayabilir.

Kahve falında boğazının delindiğini görmek dostlardan zarar görüleceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işaret eder.

Kahve falında boğazı delinmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünün delindiğini görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini delirmiş görmek kişinin adeta gençleşeceğine, daha çok çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini delirmiş görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deli biriyle kavga etmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deli gibi davranmak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı deli kadın görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir